Nederlands Transistorforum

Terug naar het hoofdscherm
Toon alle berichten

ALPINE IDA-X313 auto radio. (Aangeboden)

door A. Ouwehand @, Amersfoort, 13-09-2017, 23:43 @ A. Ouwehand

Lot T10 ALPINE IDA-X313
Digitale media ontvanger
Geen CD-speler aanwezig
Speciaal voor Ipod en Iphone
24-bit DAC
Snelle en eenvoudige bediening
Algemene beschrijving:
Deze head-unit is compatibel met iPhone en biedt daarnaast een eenvoudige bediening, supersnel zoeken van muziek op uw iPod en USB-sticks en een fantastische klank. Hij is ook voorbereid voor IMPRINT en Parrot Nluetooth® Ready.
Geniet van je Ipod en Iphone in de auto:
Gebruik uw iPod in de auto via USB aansluiting met handige controle en optimale klank op uw Alpine systeem. De toestellen zijn ook voorbereid voor Parrot Bluetooth.
Speelt muziek af vanaf USB-sticks:
Via de USB-aansluiting kunt u muziekbestanden direct afspelen vanaf USB-sticks. Liedjes van een USB-geheugen worden automatisch in alfabetische volgorde geplaatst.
24-bit DAC:
In plaats van de iPod te gebruiken voor D/A- omzetting pikt de digitale media-ontvanger het digitale signaal van de iPod op en zet dit om in een analoog signaal met zijn eigen 24-bit DAC, waardoor de signaalkwalitiet veel hoger is.
Snelle en eenvoudige bediening:
De Dual Action Encoder (dubbelwerkende encoder) maakt een nauwkeurige volumeregeling en snel bladeren door pagina's in de quick search-modus (snel zoeken) mogelijk. Wanneer u hem indrukt wordt hij een draaiknop om regel voor regel door menu's te bladeren.
Verbeter de geluidskwaliteit met IMPRINT sound:
Een van de voornaamste voordelen van de toestellen die voorbereid zijn voor IMPRINT is dat u er de PXA-H100 IMPRINT-geluidsprocessor kunt op aansluiten en zo de geluidskwaliteit in uw auto aanzienlijk kunt verbeteren.
Merk: Alpine Autoradio formaat: 1-din iPhone ondersteuning: Ja, met optionele kabel Toetsverlichting: Blauw Display Verlichting: Wit RCA pre-uitgangen: 3 Afneembaar Front: Ja, volledig Stuurwielbediening: Ja, met optionele kabel.
Heeft wat gebuiksporen. Een paar lichte krasjes op het scherm. Het randje is metalic bruin. Deze moet bij montage goed vast worden gezet.
Iclusief kabels en handleiding.
35 euro
[image]
[image]
[image]

  392 keer gelezen

Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

Terug naar het hoofdscherm
42412 Reacties in 6247 Berichten, 455 Geregistreerde gebruikers
RSS Reacties  RSS Berichten
Software by my little forum and edited by Paul Brouwer
Powered by PhilipsRadios.nl