Nederlands Transistorforum

Terug naar het hoofdscherm
Toon alle berichten

marantz M-CR611 internetradio (Toestel of techniek)

door Peter1952 @, Almere, 09-10-2018, 14:05 @ maarten van dijk

Als je de recensies van de verschillende apps van bekende merken bekijkt in de app store, geven ze bijna allemaal problemen. Denon en Marantz staan met ster bovenaan wat problemen betreft. Degenen die het langst op de markt zijn, hebben ook de beste recensies. Sonos geeft de minste problemen van de huidige systemen, ik heb zelf ook ervaren dat dit systeem nagenoeg geen problemen geeft. Bose werkt ook probleemloos, ook bij Wifi. Ik heb mijn oude Logitech Squeezebox systeem ook nog steeds, en weer in gebruik genomen. De app van Logitech zelf wordt al tijden niet meer onderdteund resp. geupdated, maar een app van derden (Ipeng) wordt nog steeds onderdsteund en de Squeezebox werkt daardoor nog steeds super en geeft een perfecte geluidskwaliteit. De digitale uitgang heb ik nu op de tweede digitale ingang van de Marantz aangesloten. Gaat allemaal prima.
Internetradio gaat verder prima.

Het blijkt dat het de moeite loont om voor de aanschaf van dit soort systemen eerst eens naar de recensies van de app te kijken.

Het probleem van het vastlopen van de app blijkt naderhand te liggen aan het nieuwste IOS van apple, op een oude Ipad met een ouder IOS werkt het wel goed, al blijft het probleem met internetradio soms aanwezig.

Het is best jammer dat een op zichzelf prima apparaat mank gaat door een slechte app.

Groeten,
Peter

  60 keer gelezen

Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

Terug naar het hoofdscherm
44116 Reacties in 6421 Berichten, 503 Geregistreerde gebruikers
RSS Reacties  RSS Berichten
Software by my little forum and edited by Paul Brouwer
Powered by PhilipsRadios.nl