En teletekst er op ontdekte ik vandaag. (Algemeen)

door Hans van Kampen @, Voorhout, 11-03-2024, 23:31 (47 dagen geleden) @ Maurice

Ik heb op het web vandaag een uitgebreide (Duitstalige) handleiding gedownload en het mooie is dat je de tekst kan selecteren en door de vertaalmachine kan copy/pasten en er mee gespeeld. Naast de HF ingang voor aan zit er aan de zijkant ook een scart aansluiting op. Bij het teletekst beeld had ik het HUMAX kastje direct op de meet ontvanger aangesloten via de scart ingang maar zal morgen eens HF in brengen via de FLUKE modulator en via de tuner van de meet ontvanger weer geven zoals de overige beelden die ik toonde.

Zoals je las vroeg Henk zich terecht al af of ik nog analoog signaal kon ontvangen en waarom de HF ingang voor aan niet was aangesloten niet wetende dat er aan de zijkant een scart aansluiting zit en er een HUMAX kastje tussen zat.

Voor de museumverkoping had ik dit apparaat op mijn verlanglijstje gezet samen met een professionele SONY monitor en een TEKTRONIX vector/waveform monitor waar mijn Philips PM5565/PM5567 bij verbleekt waarover later meer. Afbeelding is webfoto. Ik heb de mijne aan gehad en zie een scala aan mogelijkheden die ik nog moet bestuderen, ik ontdekte dat het touchscreens zijn.

;-)
Hans

[image]
Foto: Picclick.co.uk

--
Hans van Kampen


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum